Aanbod

Natuurlijk wil je graag een gelukkige start met je baby. Toch kan de roze (of blauwe) wolk die je voor ogen had veel donkerder zijn dan je had gehoopt. Je baby heeft bijvoorbeeld problemen met voeding of slapen, is onrustig of huilt veel. Op dat moment kan hulp van een verpleegkundig babyconsulent uitkomst bieden. Samen met jou kijk ik naar de hulpvraag en vervolgens bied ik begeleiding op maat voor jou en je baby.

Als docent Shantala babymassage geef ik workshops babymassage, individueel of in een kleine groep. Babymassage draagt onder andere bij aan een gezonde hechting tussen ouder en kind en daarmee aan de basis voor een gelukkige toekomst samen!

Als draagconsulent laat ik ouders horen, zien en ervaren wat de positieve effecten zijn van het dragen van hun kindje. Ik geef advies en help ze een keuze te maken in de diverse draagdoeken en ergonomische dragers. Tevens leer ik ouders draag(doek)technieken aan. Dragen heeft onder andere een heel positief effect op hechting tussen ouder/ verzorger en kind.

Wanneer na een ziekenhuisopname of door de gezondheidssituatie van jullie kindje specifieke zorg in de thuissituatie nodig is, kan ik deze zorg ook bieden. Als ZZP-kinderverpleegkundige kan ik begeleiding bieden in de kinderverpleegkundige zorg bij jullie thuis of deze zorg voor jullie uitvoeren. Zo kan de start thuis een gelukkige start worden!

Onder de diverse kopjes is meer informatie te vinden over mijn aanbod als verpleegkundig babyconsulent, docent Shantala babymassage, draagconsulent en ZZP-kinderverpleegkundige.